Adventből Karácsonyba

December hónap elején már a téli hónap ünnepeire készülődtünk. Előbb a Mikulásnapot ünnepeltük meg, utána pedig karácsony alkalmából is rendeztünk egy ünnepséget. A köztes időszakban pedig az ünnepi dekorációk készítésével foglalatoskodtunk. Nagy örömünkre szolgált a résztvevők magas száma és az elkészült egyedi, gyönyörű dekorációk. A rendezvények jó hangulatban teltek. Sok emléket idéztünk fel és nagyon jól éreztük magunkat az ünnepre való készülődés közben.

Sok adventi koszorú készült, asztal díszek is és képeslapok a karácsonyi hangulatban.

Mikulás nap alkalmából egy kis meglepetéssel készültünk ellátottainknak. A szolgálat munkatársai muffinokat sütöttek. Mikulásnapi rendezvényünkön Mikulás napi élményeinkről, emlékeinkről beszélgettünk. Beszélgettünk a Mikulás nap hagyományairól és a szokásokról is.

Sorkerült még festésre – Mentálhigiénés Szolgálat munkatársai szódabikarbónás karácsonyi díszeket készítettek, melyeket a Mikulásnapon a kliensek temperával, akrilfestékkel díszíthettek és vihettek haza.

Munkatársaink is lelkesen készültek a karácsonyra. Mézeskalácsot sütöttünk, melyet a karácsonyi rendez vényen osztottunk klienseinknek.

A karácsonyi ünnepség alkalmával áttekintettük az elmúlt év eseményeit. A karácsonyi szokásokról és ünnepekről beszélgettünk ellátottainkkal. Egy kvízre is sor került.

 

Képek

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”Adventből Karácsonyba”]

 

You may also like...