Bográcsozás

A Mentálhigiénés Egyesületnek mindig fontos volt, az ügyfelekkel való folyamatos kapcsolat tartás. Ezért időről időre, közös programokat szervezünk itt bent, az egyesület kapuin belül. Lehet ez egészségnap, ruhaosztás, de egy közös sütögetős program is.

Erre került sor 2014. július 18-án, amikor is szerencsénk volt a klinseinkkel közös erővel egy nagyon finom bográcsos paprikás krumplit elkészítenünk. A elképzelésünk sikeresnek bizonyult, több kliensünk is úgy döntött, hogy részt kíván venni a programban.

Ahogy a fényképek is mutatják, mindenki jól érezte magát a többiek társaságában, lehetőség szerint mindenki kivette a részét az ebéd készítéséből.

 

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”23″ sort_by=”alt” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”3″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”0″ thumb_width=”150″ thumb_height=”150″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”700″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”0″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

 

You may also like...