Egészségnap

2015. május 8-án Egészségnapot rendeztünk, melyen a résztvevők vérnyomás és vércukormérésen és kvíz játékokon vehettek részt, valamint a vendéglátáson kívül a fülakupunktúrás addiktológia és a reflexológia természetgyógyászati módszerek előadás keretében történő bemutatása, otthoni praktikák ajánlása történt, konzultációval.

Előadó Szűcs Judit, Fülakupunktúrás Addiktológus. A fülkagyló, a talp-lábfej,boka-lábszár, valamint a tenyér-kézhát-csukló-alkar olyan ú.n. hologram szervek, melyek zónáikban és pontjaikban tükrözik testünk összes szervét. Állapotfelmérés után történik a döntés a kezelhetőségről és a kezelési tervről. Fontos, hogy akinek diagnosztizált betegsége van, belgyógyászati, neurológiai, pszichiátriai szakvélemény, laborvizsgálat és kezelőorvosával történő konzultáció szükséges a kezelés elkezdéséhez.

2015-05-08 (4)

A fülakupunktúrás addiktológiai módszer a két fülkagyló öt-öt pontjának tűszúrással történő kezelése, mely alkalmas a sóvárgás, függőség oldására, anyagcsere fokozó, az idegrendszert megnyugtató hatású. A reflexológiai kezelés során leginkább a talpon, a lábon lévő pontok és zónáknak nyomás által a fájdalomküszöbig történő ingerlését jelenti, tehát nem talpmasszázs, hanem ingerkezelés zónákban és pontokban.

Mindkét módszer alkalmas egészségmegőrzésre, az orvosi kezelés kiegészítésére és rehabilitációra is. Igénybe vehetők a módszerek alkalmazására jogosult működési engedéllyel rendelkező szolgáltatóknál.

2015-05-08 (3)

 

2015-05-08 (2)

 

2015-05-08 (1)

You may also like...