Körömi János: Székfoglaló

Egyesületünk életében változások történtek. Működésünk dinamikája új utak felé visz bennünket. Eddigi elnökünk – Szűcs Judit – életében új kihívások, életcélok kaptak prioritást, amihez sok energia és elkötelezettség szükséges. Alapítóként, szerves, meghatározó személyisége Egyesületünknek. Közel 15 éves, napi megfeszített munka után, lemond az elnöki tisztségről. Nehezen hozott döntését, számunkra elfogadhatóbbá teszi, hogy szakmai tanácsadóként tovább segíti az Egyesület működését.

Közgyűlésünk 2014.május 29.-én döntött a lemondás elfogadásáról és az új elnök megválasztásáról.

Az új egyesületi elnök – a jelenlegi intézményvezető – Körömi János lett.

Engedjék meg, hogy pár mondatban bemutatkozzam. Az egyesületet régóta, kezdetektől fogva ismerem. Hol szupervizorként, hol KEF tanácsadóként dolgoztunk együtt. Főállású alkalmazottként 2013 áprilisa óta dolgozom az egyesületnél, mint intézményvezető. Végzettségeim: szociális menedzser, addiktológiai konzultáns, szupervizor. Elkötelezett szakembernek tartom magam a pszichiátriai és szenvedélybeteg ellátásban. Nem kívánok változtatni az Egyesület arculatán, tevékenységein. Az Egyesület szakmai munkáját továbbra is magas szinten kívánom tartani. Stratégiánk kialakításában számítok az elnökség tagjaira, az egyesületi tagok véleményére.

Új vezetői team kialakításával felosztottuk a feladatokat. Az operatív vezetést az intézményvezető, az ügyvezető és a gazdasági vezető közösen végzik a külsős könyvelő segítségével.

Ezúton kérem tagjaink és partnereink segítségét, javaslatait, támogatását jó hírű Egyesületünk további minőségi működéséhez.

Tisztelettel:
Körömi János

 

You may also like...