Munkahelyteremtés a Mentálhigiénés Egyesületnél – TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0246

A Békési Mentálhigiénés Egyesület megnyerte a TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0246 azonosító számú Munkahelyteremtés a Mentálhigiénés Egyesületnél című pályázatot, amely által 19.998.841 Ft. azaz tizenkilencmillió-kiláncszázkilencvennyolcezernyolszáznyolcvanegy forint összegű vissza nem térítendő támogatásra jogosult. A pályázati időszak 2014.02.17.-től 2015.05.15.-ig tart. Ennek keretén belül 5 fő fiatalnak biztosít munkahelyet. Három fő szociális segítő, egy fő mezőgazdasági és műszaki asszisztens és egy fő kertészeti és karbantartó kisegítő munkatárs munkakörökben. A pályázat során még három fő részidős alkalmazására került sor, úgy mint egy fő pénzügyi vezető, egy fő projekt menedzser és egy fő mentor munkakörökben.

Pályázatunk célja, hogy a szakképzettséggel rendelkező regisztrált pályakezdő álláskeresők elhelyezkedésük által munkatapasztalatot szerezzenek, amely elengedhetetlen feltétele a tartós munkavállalásnak. Az öt fő a project időszak alatt nyelv valamint kommunikációs tanfolyamokon vesznek részt, így erősítve státuszukat a munkaerő piacon.

A támogatás a szervezetünk belső kapacitásainak erősítését, nyújtott szolgáltatásaink minőségének javítását, a változó társadalmi és gazdasági feltételekhez való igazodását szolgálja. Kiemelt figyelmet kell fordítanunk arra, hogy minden térségben megerősödjenek a civil kapacitások, hiszen a térségek felzárkóztatásában döntő szerepe lehet a helyi szervezeteknek.

Képek

 

 

Új Széchenyi TervInfoblokk3_altalanos_egyes

You may also like...