Önkéntesség

Az Egyesületen belül végzett munkán kívül, fontosnak tartjuk azt is, hogy önkéntes munkát végezzünk.

A nyár miatt, a szülőknek néha nincs lehetőségük kire bízni a gyerekeiket, így a legjobbnak tűnő lehetőséget a különböző nyári táborok adják. Itt a gyerekek jól érezhetik magukat a barátaikkal, különböző érdekes programban vehetnek részt.

Ezeknek a programoknak a lebonyolításához viszont sok felnőtt kell, hogy minden gyerekre megfelelő mennyiségű figyelem jusson. Ilyenkor kerül képbe a mi Egyesületünk, és mi természetesen a legnagyobb örömmel segítünk a programok megvalósításában.

 

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”25″ sort_by=”alt” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”3″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”0″ thumb_width=”150″ thumb_height=”150″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”700″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”0″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

 

You may also like...