Szűcs Judit: Elnöki staféta átadó

2014. május 29-i Közgyűlésen személyes prioritásváltozás miatt, az elnöki mandátum lejárta előtt lemondtam az elnöki pozícióról és átadtam az elnöki stafétát Körömi János kollegámnak. Meggyőződésem, hogy új elnökként, menedzserként, szakemberként professzionális biztonsággal fogja vezetni a Mentálhigiénés Egyesületet.

14 évig végeztem az egyesület első elnökeként a menedzseri, cégvezetői tevékenységem. Feladatom volt az egyesület szakmai útjának megtalálása, módszerek kitalálása, a laikus és önkéntes szakmai önszerveződésből a professzionális működtetés kialakítása és fenntartása, a személyi feltételek rendszerének kialakítása, csapatépítés, a finanszírozási rendszer valamint a hálózatiság kiépítése és működtetése, ingatlanok, eszközök szerzése és fenntartása, a szakmai ötletek megvalósulásának az irányítása.

Tevékenységemet csapatmunkában, szakemberekkel, tapasztalati segítőkkel együtt végeztem, akik közül kiemelem a következő vezetőségi tagokat: Papp Izabella, Hüttner Vilmos, Garay Éva, Erdei Melinda, Tamás Béláné, Tüzes Katalin, Tóthné Molnár Ildikó, Balogh Tímea.

Köszönöm az Elnökség tagjainak, Körömi János, Zsótér Zita, Takács Tímea, Bodáné Pető Erzsébet, Egeresi Mariann kollegáimnak, hogy megértő közreműködésükkel megvalósulhatott az elnöki személyi változás.

Köszönöm a bizalmat, a lehetőséget, az elengedést. Továbbiakban szakmai tanácsadó szakfeladatot ellátó munkatársként az Elnök és az Elnökség munkájának segítése a feladatom, és november 30-ig munkaszerződésem keretében koordinációs feladatot végzek a TÁMOP-1.4.3.projekt keretében.

Örömben, eredményben gazdag további együttműködés reményében tisztelettel:

Szűcs Judit

 

Képek a közgyűlésről

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”18″ sort_by=”order” order_by=”desc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”3″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”0″ thumb_width=”150″ thumb_height=”150″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”700″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”0″ popup_enable_info=”0″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

 

You may also like...