Tisztújítás a KEF-nél

2015. március 5-én tartotta soros ülését a békési Kábítószer Egyeztető Fórum (KEF). Ekkor választották meg a szervezet új elnökét, Deákné Domonkos Julianna iskolaigazgatót, önkormányzati képviselőt. Munkáját titkár-koordinátorként Nóránt Zsuzsanna segíti. Ő szociális munkás, a Békési Mentálhigiénés Szolgálat közösségi koordinátora és nappali ellátás szolgálatvezetője.

Az ülésen döntöttek olyan módszertani tájékoztatók szétosztásáról, mellyel felhívják mind a szülők, mind a fiatalok figyelmét a droghasználat ellen. Ezeket a tájékoztatókat a Békési KEF-hez csatlakozott intézmények juttatják el a célcsoporthoz, például a védőnői hálózat segítségével a békési iskolákba, a békési lakásotthonok dolgozóihoz és lakóihoz jut el.

A Kábítószerügyi Egyeztető Fórum pályázati támogatások felhasználásával tagszervezetei delegáltjainak képzést, szervezetfejlesztést, helyi prevenciós programokhoz szakmai segítséget és konzultációt biztosít, valamint Békés városában élő fiatalság számára kortársképzést, szermentes szabadidős és sport programokat, információs anyagokat szervez.

 

Tisztújítás a KEF-nél (1. kép)

Tisztújítás a KEF-nél (2. kép)

 

 

You may also like...