Indul a tavaszi nyüzsgés

Alig hogy elkezdődött az április, máris két nyitott közösségi programmal vártuk az érdeklődőket. A húsvétra való készülődés jegyében „tojásbeszerző körútra” indultak munkatársaink. Harminc tojás kifújása nem is olyan könnyű feladata és közben azt is megtanultuk, hogy a népnyelv a kiüresített tojást kukónak hívja. A hasznosítás érdekében tojásrántotta készült, mégpedig akkora mennyiség, amelyből bőven jutott jóllakásig mindenkinek. Előkerültek a színezők és ceruzák is

Két nappal később a kukóknak adtunk új életet, de nem a hagyományos módokon. A díszítéshez körömlakkot használtunk alternatív módon. A végeredmény önmagáért beszél. Elkészült a tojásfa és már alig várta a Húsvétot, ami meg is érkezett hamarosan. A feltámadásnak szóló ünnepséget idén április 8.-án tartottuk. Tavaszi mézes süteményekkel, kidíszítendő szitakötő, madárka, nyúl figurákkal lehetett elütni az időt.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a jó időjárásnak köszönhetően április hónapban kertészeti programokkal, illetve 28.-án és 29.-én ruhabörzével!

Képek

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”Tavaszi nyüzsgés”]

 

You may also like...