TÁMOP-1.4.1.-12/1-2013-0246 Beszámoló

2014 márciusában lehetőségünk adódott arra, hogy egy pályázat keretein belül pályakezdő fiatalokat alkalmazhassunk a Mentálhigiénés Egyesületnél. Azóta a fiatalok mindannyian beilleszkedtek közénk.

Ketten közülük félállásban közösségi gondozók lettek. A karbantartó fiúknak nagy részük van a ház és a kert rendben tartásában, a mezőgazdasági munka, a mezőgazdasági munkás tanulókkal való kapcsolattartásban.

Bármilyen feladatot rájuk merünk bízni, az összes program lebonyolításánál, a kliensekkel való kapcsolattartásig. Oroszlánrészt vállaltak akár a közös bográcsozás, akár a ruhaosztás megszervezésében és lebonyolításában.

 

Képek

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”27″ sort_by=”alt” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”3″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”0″ thumb_width=”150″ thumb_height=”150″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”700″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”0″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

 

 

 

Új Széchenyi TervInfoblokk3_altalanos_egyes

 

You may also like...